Σκοπός των Π.Ε.Κ είναι να εξασφαλίζουν στους εκπαιδευτικούς της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης ποικίλες μορφές υποχρεωτικής και προαιρετικής επιμόρφωσης, με επιμορφωτικά προγράμματα μακράς και βραχείας διάρκειας. Η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα ενίσχυσης και επιτυχίας του έργου τους καθώς και της επαγγελματικής τους ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό το Π.Ε.Κ. Πάτρας προσανατολίζεται στην υλοποίηση εξακτινωμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων, είτε δια ζώσης είτε με τη μορφή της σύγχρονης επικοινωνίας (τηλεδιάσκεψη) για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και απευθύνει πρόσκληση σε διδάσκοντες σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, Σχολικούς Συμβούλους, ειδικούς επιστήμονες και εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, για υποβολή προτάσεων επιμόρφωσης σε θέματα εστιασμένα σε συγκεκριμένα ζητήματα, για τα οποία εκτιμούν ότι υπάρχουν επιμορφωτικές ανάγκες, οι οποίες θα ληφθούν υπόψη στον προγραμματισμό του επιμορφωτικού έργου για το 2014-2015.

Επίσης, το Π.Ε.Κ. Πάτρας απευθύνει πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος σε όσους/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στα επιμορφωτικά προγράμματα ως επιμορφωτές/ριες χωρίς δαπάνη για το δημόσιο. Η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας αποτελεί κατ? αρχήν εκδήλωση ενδιαφέροντος και δεν είναι δεσμευτική. Παρακαλούμε να αποστέλλονται συμπληρωμένες οι σχετικές φόρμες έως 15-12-2014 στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος         

Φόρμα υποβολής προτάσεων επιμορφωτικών θεμάτων