Το Π.Ε.Κ. Πάτρας βρίσκεται στις Εργατικές Κατοικίες Παραλίας Πάτρας και συστεγάζεται στο κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πάτρας. Στο Π.Ε.Κ. μπορείτε να φτάσετε ακολουθώντας εναλλακτικά δύο διαδρομές: 

1.  Από τον παραλιακό δρόμο (Πατρών - Πύργου) στρίβετε αριστερά στην διασταύρωση της οδού Ακτή Δυμαίων με την οδό 25ης Μαρτίου (χαρακτηριστικό σημάδι της διασταύρωσης είναι η ταμπέλα "ΕΥΑ"). Μετά από ένα χιλιόμετρο περίπου, στη διασταύρωση με την οδό Αθ. Αναγνωστόπουλου, στρίβετε δεξιά. Στο δεύτερο δρόμο αριστερά, στην οδό Καπετάν Ζαχαριά βρίσκεται το 3ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Πάτρας, όπου στεγάζεται το Π.Ε.Κ. Πάτρας.

 2. Από τον Περιφερειακή - Περιμετρική Οδό της Πάτρας βγαίνετε στην έξοδο Οβρυάς - Παραλίας και ακολουθείτε τις πινακίδες προς Παραλία. Στην επόμενη διασταύρωση με την οδό Χρ. Γιαλέλη, στρίβετε αριστερά (πάνω στη γέφυρα) και εισέρχεστε στον παράδρομο της Περιμετρικής με κατεύθυνση τον Πύργο. Στην πρώτη διασταύρωση, με την οδό 25ης Μαρτίου, στρίβετε δεξιά και στη συνέχεια στη διασταύρωση με την οδό Αθ. Αναγνωστόπουλου, στρίβετε αριστερά. Στο δεύτερο δρόμο αριστερά, οδός Καπετάν Ζαχαριά, βρίσκεται το 3ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Πάτρας, όπου στεγάζεται το Π.Ε.Κ. Πάτρας.